bakfiets, mamafiets, cargo bike, win, speelparadijs
bakfiets, mamafiets, cargo bike, win, speelparadijs
bakfiets, mamafiets, cargo bike, win, speelparadijs
bakfiets, mamafiets, cargo bike, win, speelparadijs

De grote zomervakantie zit er aan te komen. Het is dan ook de hoogste tijd om er op uit te gaan met het gezin. Leuke uitjes voor gezinnen zijn er zat. Maar wat zijn nou écht leuke uitjes met kinderen? Wij geven je 3 tips voor speelparadijzen om deze zomer met de kinderen naar toe te gaan. En voor 1 van deze 3 speelparadijzen mogen wij zelfs 10 keer 4 vrijkaarten weggeven. Mocht je te nieuwsgierig zijn, scroll dan vooral naar beneden!

Kinderparadijs Malkenschoten
Kinderparadijs Malkenschoten in Malkenschoten is ooit begonnen als een kinderboerderij. Maar het park is eigenlijk veel meer dan alleen een kinderboerderij. Het is een ware kinderparadijs. Vandaar dan ook de naam.

Bij Kinderparadijs Malkenschoten kun je je eigen hut bouwen, waterfietsen of klimmen en klouteren in het uitdagende klimparcours. Je kunt dieren voeren, spetteren op de spetterplek, trampoline springen, midgetgolfen of een rondje over het park in de Binkybus. En dat voor €7.50 per persoon (vanaf 2 jaar).

Speelpark Oud Valkeveen
Speelpark Oud Valkeveen in Naarden is een speelparadijs waar ieder kind z’n tijd van z’n leven heeft. Heel vroeger was het park een speeltuin, maar tegenwoordig heeft het park onder andere een boemeltrein, trampolines, zandbakken, ballenbaden, een kabelbaan, een megaglijbaan, een klimvulkaan en nog veel meer.

Langzaam is de speeltuin van vroeger uitgegroeid tot het attractiepark van nu. Maar na al die jaren kunnen kinderen hier nog steeds ‘gewoon lekker spelen’! Je hebt een dagticket voor €10.50 aan de kassa (vanaf 2 jaar).

KidZcity Utrecht
KidZcity is het grootste indoor attractiepark van de randstad en vind je in Utrecht. Bij KidZcity zijn de spannendste, orgineelste en leukste attracties te vinden. Deze attracties zijn verspreid over maar liefst 5000 m2!

Je kunt klimmen, glijden, rijden, botsen, zweven, spelen, schieten en kruipen. De attracties die KidZcity heeft, zijn onder andere een balloonride, een safaritrein, een paardencarrousel, botsauto’s, klimdoolhof en een familieglijbaan. Voor €12 heb je een ticket weten te scoren (vanaf 3 jaar).

WINACTIE
Wij mogen 10x 4 vrijkaarten weggeven voor Kinderparadijs Malkenschoten. Wil je kans maken op deze vrijkaartjes? Vul jouw gegevens + motivatie dan hier in en wie weet ben jij straks één van de gelukkige winnaars! Je kunt t/m zondag 30 juni 2019 meedoen. Maandag 1 juli 2019 worden de winnaars bekend gemaakt. Ben jij de gelukkige?

Gefeliciteerd!
Cynthia Kuis
Judith Schep-Hup
Sabrina Boots-Rademaker
Alma Weidema
Carla van den Boog
Eline van Gelder
Vera Knoop
Eline Groenevelt
Moniek Schuit
Linda Klaucke

Bekijk ook

Eropuit: Buitenspelen in de herfst

Eropuit: Buitenspelen in de herfst

Het wordt steeds vroeger donker buiten, de paraplu zit weer standaard in je tas en de sjaals komen langzaamaan tevoorschijn. ...

Lees meer play_arrow
Eropuit: De 4 leukste kindvriendelijke stranden in Nederland

Eropuit: De 4 leukste kindvriendelijke stranden in Nederland

Hoe leuk is het om tijdens de zomervakantie de bakfiets te pakken en richting het strand te fietsen? Op diverse plekken in Ne...

Lees meer play_arrow