Appel mummie traktatie
Halloweentrakatie

Is jouw kind eind oktober jarig? Dan is het leuk om een Halloween-thema te kiezen voor de traktaties op school. Voordeel van deze drie leuke traktaties is trouwens dat ze ook nog eens gemaakt worden met fruit. Griezelig, gezond en eenvoudig te maken.

Mummie-appels

Wat heb je nodig? Een paar rolletjes verband, een potje Mentos, chocoladestiften (bijv. van Dr. Oetker)
Wikkel de appel in met een stukje verband. Houd een stukje open, zodat je hier de oogjes op kunt plakken. Je plakt de mentosjes erop met een beetje witte chocoladestift en op het oogje maak je met een donkere chocoladestift een pupil. (Je zou hier ook plakkende wiebel-oogjes voor kunnen gebruiken.)

Bananen-spoken

De allermakkelijkste traktatie ooit! Koop genoeg bananen en een goede zwarte marker. Teken op de banaan oogjes en een mondje. Klaar is je spook.

Monster-mandarijnen

Alweer zo’n leuke en gemakkelijke! Deze mandarijntjes vermomd als pompoen. Haal wat netjes mandarijnen en gebruik een goede zwarte marker om ze om te toveren tot pompoentje.

Bekijk ook

Kinderfeestje: zomer

Kinderfeestje: zomer

assignment Thema's

Is jouw kindje in de zomer jarig? Dan heb je geluk! Het is natuurlijk heerlijk om een kinderfeestje in het zonnetje te vieren...

Lees meer play_arrow
Kinderfeestje: Boet Fotospel

Kinderfeestje: Boet Fotospel

Op zoek naar een leuk idee voor het kinderfeestje van je kroost? Download het Boet Fotospel. Verdeel de kinderen in 2 of meer...

Lees meer play_arrow