De dochter van blogger Anita werd 5 en vierde haar kinderfeestje. Het werd een prinsessenfeest in de bakfiets!

Als je dochter ineens, ja ineens, 5 wordt, dan moet je natuurlijk wel een feestje geven! Omdat ze 5 werd mocht ze 5 kindjes uitnodigen. Laat dat nou precies in de bakfiets passen.
Het thema was al gauw besloten en ze ging voor een prinsessenfeest! De invulling liet ik aan haar verbeelding over en ik egon met organiseren. Ik kocht versiering en bedacht een plan. De bakfiets zou hierbij centraal staan en het feest compleet maken. Ik schakelde een vriendin in om mijn partner in crime te zijn.

Eindelijk was het zover. Mijn vriendin Sammy en ik gingen verkleed als prinsessen en een mooi versierde bakfiets op pad naar school. We hadden veel bekijks en we hadden daardoor zelf de grootste lol. De Babboe Max-E hing vol met een vlaggenlijn en ballonnen. Op school hebben we als prinsessen door het raam gezwaaid en de kinderen waren gierend enthousiast. Toen het tijd was om naar buiten te gaan waren ze blij verrast om door zo’n mooie bakfiets opgehaald te mogen worden. De dames en heer gingen verkleed op paradetoer door het dorp. Ze vonden het geweldig en vooral heel gezellig. Er werd gezongen, gekletst en vooral veel gelachen. Ze werden thuis gebracht met de bakfiets waar ze allemaal weer met plezier in klommen. Ik heb alle kinderen beloofd snel weer een rondje met ze te gaan fietsen. Dan nemen we allemaal wat lekkers mee, is het plan.

Buiten dat de Max-E een hoop lol bezorgd heeft, was het gewoon echt ontzettend handig om hem ook hiervoor te kunnen gebruiken! Met 6 kinderen op pad is ook als ervaren gastouder toch altijd een uitdaging, zeker als het een groep uitgelaten meiden is die een prinsessenfeest voor de boeg hebben. 😉 Ik kon de bakfiets voor de deur van de school neerzetten in tegenstelling tot mijn auto en daarna dus meteen de bakfiets inloodsen. Dat ging ook weer heel gemakkelijk, omdat ze er zelf in kunnen klimmen. Grote kinderen kunnen ook zelf wel in de Babboe Big klimmen, maar dan is er toch altijd wel een risico door rondzwaaiende voeten en armen. Nu is het een kwestie van zo instappen. De elektrische ondersteuning bracht ons zo naar het “kasteel” waar we het feest konden voortzetten. Ik vind de kracht van deze accu echt fantastisch. Ik fietste nu op stand 4 met alleen maar kleuters. Ik had er vast ook weer die brug mee op gekund.

De cadeaus en tassen konden onder de bankjes gezet worden, daar is echt voldoende ruimte voor. Ik schuif ook vaak mijn buggy aan één zijde onder het bankje. De boodschappentassen passen daar niet onder, maar daar hebben wij iets anders op bedacht! Wij schuiven de tassen in het midden en dan mogen de kinderen voor deze ene keer wel met hun voeten aan de overkant op de bank. Ik vervoerde er een keuken en een trein mee. Ja speelgoedvarianten uiteraard, maar ook die zijn groot. En zo heeft de bakfiets mij qua ruimte nog nooit in de steek gelaten.

[boet-url=”https://www.babboe.nl/bakfietsen/max-elektrisch?utm_source=boet&utm_medium=blog&utm_campaign=anita”]

Bekijk ook

Vier keer zoveel geluk op Koningsdag met een Babboe Max-E

Vier keer zoveel geluk op Koningsdag met een Babboe Max-E

assignment Babboe Max-E

Wie kent de Ademaatjes nou niet? Het Bathmense gezin is in Nederland bekend geworden door hun deelname aan het programma R...

Lees meer play_arrow
Vier keer zoveel geluk met een Babboe Max-E

Vier keer zoveel geluk met een Babboe Max-E

assignment Babboe Max-E

Wie kent de Ademaatjes nou niet? Het Bathmense gezin is in Nederland bekend geworden door hun deelname aan het programma R...

Lees meer play_arrow